onsdag 4 mars 2009

Invasion av Bergakungens Café

Solen sken, vilken förträfflig dag att träffa flera andra av "våra" mammor och bebisar i våran fika-tråd på Familjeliv.
Vi blev flera stycken, faktikst hela åtta bebisar med sina mammor.
Bergakungens café invaderades av likamånga barnvagnar men det är ett väldigt förträffligt cafe just ur den synpunkten, dock fanns det tydligen bara en, trasig, tripp-trull stol men det lovades att det skulle inhandlas fler i helgen för våra små bebisars rumpor.
Apropå rumpor så har Julia hittat sin...och nu pratar jag inte längre rumpa.
Det ska dras, dras och slitas. Stackars Liten Snippa.
Vi smörjer och smörjer...
Idag kom ju även Jonas hem från Ängelholm full av ideér och inspiration efter Stress-föreläsning, mycket bra, är dte något han behöver tänka på så är det att vara närvarande när han är närvarande, lämna jobbet på jobbet och sluta virra.
Husvisining har vi visst också hunnit med idag men jag såg ingen ändå på förskräcklesen. Var börja för att ens få plats med ett eventuellt barn till. Det var trångt som det var nu. Det saknades redan ett rum till Julia, det fanns ingen förvaring, inga garderober, ett för litet badrum, köket otroligt konstigt planerat, två hallar som båda var lika ologiska mm, mm...
För att få någon ordning skulle vi behöva riva väggar flytta väggar ändra planlösningen byta elen byta oljepanna mot något annat..riva skiten...bränna skiten...spränga huset...ja ni förstår ju. och nu vet vi återigen att ja, mäklare är väldigt bra på att använda vidvinkelkamera för att få objeketn att verka större, manipulerar objektsbeskrivingen och "trollar" fram rum som inte kan klassas som rum och där det är 1,20 i takhöjd (tvättstugan i källaren) skriver vi att: "Det lilla gemytliga utrymmet för eran tvättvård..." (eget påhitt men ja, ni fattar)

Kram Mamma
ps, bilderna är knyckta från Annakarin för jag hade inte kameran med mig.









Inga kommentarer: