onsdag 17 juni 2009

Långpromenad med otippad ändstation.

Igår gick vi en långpromenad minsann. Det var inte meningen från start men solen sken. Vi gick mot Liseberg och tänkte att istället för att promenera på utsidan mot Korsvägen så kan vi gå på insidan och förhoppningsvis glutta på lite gröna kaniner och en och annan kaninbov, dom brukar leka tjuv och polis där inne kaninerna, superroligt!
Men Liseberg öppnade senare än vad klockan var när vi passerade vid kvart över tolv, Julia ville sova och solen sken, så Julia somnade med snutte och Pricken i ett stadigt grepp i famnen, jag går fortfarande och babblar med ett sovande barn, det sitter nog i ryggmärgen att man ska prata mycket med sitt barn, men man KAN ju lägga av när dom sover, men jaja, jag ska lära mig det också..

Hur som haver, vi gick och gick och gick och jag inredde huset i huvudet och vipps var i i Mölndal. Så det kan gå. Lång väg tillbaka men det var skönt det med och vid det laget var Julia vaken så då passade vi på att gå in på Netto och köpa en jättefin uppblåsbar och stor babypool, för 49 kr fick man pool, badboll och flytring. Ett klipp till lilla prinsessan.
Tre äppelpajer bakades på kvällen och frystes in, tror inte att det finns så mycket tid att baka sen när vi väl kommit in i huset, och fika måste man ju göra så likabra att ha det avklarat...

Packa väskan ska det göras nu, Julia sover fm och vi ska till Gunnebo slott med Jenny och Edwin så dom får krypa av sig på gigantiska gräsmattor och mamma och mamma får ta sig lite fika på en filt i skuggan. Härligt! Gunnebo är fantastiskt vackert.
Kanske har något midsmmarfirande där..för midsommar har liksom hamnat i skymundan här, insåg igår att det är i övermorgon. Min hjärna är full av flyttlådor och ammat ludd.

Kram Mamma

1 kommentar:

Anna sa...

Så ni hänger i Mölndal varje dag:-) Ni skulle kommit förbi och hälsat på, bor bara en kvarts promenad från Gunnebo!
Kram Anna/Soda74