måndag 18 oktober 2010

En härlig helg.

I helgen kom farfar och Gunilla och hälsade på och vädret bjöd på solsken så vi tog med oss stora picknickpåsen och engångsgrill och fixade lunch nere vid sjön där Julia lekte i sanden med farfar och Gunilla medan pappa J grillade. Det var på nåder som nog både jag och Jonas fick följa med för det var bara farfar och Gunilla som gällde, i allt.

Dom har målat med vattenfärger och vanliga kritor och pennor, läst en massa böcker, Julia fick en jättefin bok om en pojke som fick ett syskon så den har läst massor, byggts med lego, busat, tittat lite på Teletubbies och Mora Träsk, fikat, och vad som än skulle göras så var det Faffa eller Gila som skulle göra det.

Det var bestämt var vi alla skulle sitta vid maten och Jonas och jag skulle sitta
- Dä botta. och så pekade hon längst bort på matbordet. Tack tack :-)

Det är vid sånna här helger man känner att det vore skönt med lite närmare till våra far och morföräldrar, det blir alltid ett litet "projekt" att ta oss dit, eller dom hit och man ser ju hur mycket Julia uppskattar det.
Men, tro inte att vi överger lilla staden och stora huset. Jag bara säger att det hade varit lättare. Och roligare för Julia.






Men det här är dom enda bilderna jag har att bjuda på från helgen, jag har glömt att ta kort.....och tyvär är det alltid jag som tar kort här hemma....men helgen var iallafall härlig.
Igår när farfar och Gunilla åkt hem gjorde vi äntligen slag i saken och åkte till Mattlandet och köpte mattan som ska limmas fast i trappen, så nu är allt hemma, nu ska den bara komma på plats också :-)

kram Maja 

Inga kommentarer: